Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

13 ΤΡΟΠΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ


Ο οργανισμός μας έχει τη δυνατότητα να διώχνει τις τοξίνες. Ενώ καθημερινά εκτιθέμεθα στο αέρα, στις  τροφές, στο νερό, λαμβάνουμε πολλές τοξίνες χωρίς να το γνωρίζουμε. Αν ο οργανισμός μας δεν διατηρούσε την ικανότητα της αποτοξίνωσης χωρίς να καταναλώνει κατώι εξειδικευμένο, τότε θα προέκυπταν κάποια θέματα υγείας.

Η αποτοξίνωση θεωρείται μια φυσική μας διαδικασία, όμως θα πρέπει να την βελτιώνουμε , και να την επιταχύνουμε. Ακολουθούν 13 εύκολοι τρόποι για να αποτοξινώνουμε το σώμα μας :

1.Φτιάχνετε και πίνετε χυμό λαχανικών κάθε μέρα για μια αποτελεσματική αποτοξίνωση. Τα λαχανικά είναι γεμάτα από υγιή θρεπτικά στοιχεία που είναι  σημαντικά δώρα για τον οργανισμό μας. Απλά βάλτε στο μίξερ σας τα αγαπημένα σας λαχανικά και πιείτε τον χυμό. Έστω και αν ή γεύση του χυμού είναι περίεργη, έχει μια σημαντική τόνωση υγείας του οργανισμού σας.
2. Τρώτε μύρτιλλα  . Είναι γεμάτα ανθοκυανίνες οι οποίες έχουν την ικανότητα να μειώνουν τις φλεγμονές στον εγκέφαλο και στο σώμα. Επίσης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του λίπους και των αλλεργιών.
 3. Εισπνέετε και εκπνέετε με βαθιές αναπνοές Ο φρέσκος αέρας φέρνει ενέργεια στο σώμα και οξυγόνο σε αυτόν είναι ικανότητα  να καταστρέφει τους ιούς και τα βακτήρια.
4. Σε ένα ποτήρι νερό βάζετε μια κουταλιά κουρκουμά. Περιέχει το φυτοδιατροφικό Κουρκουμίνη το οποίο μπορεί να προστατεύει το συκώτι. Το συκώτι είναι το πιο σημαντικό όργανο στην αποτοξίνωση.
5. Πίνετε φρέσκο, καθαρό νερό .Η καλή ενυδάτωση του σώματος είναι πάντα ένας εξαιρετικό πολεμιστής ενάντια στην αφυδάτωση και σύμμαχος της αποτοξίνωσης.
6. Προσπαθήστε να αποφεύγετε χημικά καθαριστικά προϊόντα. Περιέχουν αμμωνία, πετρέλαια, χλωρίνη, φορμαλδεΰδη και άλλα βλαβερά χημικά.
7.  Πίνετε φλοιό φτελιάς, ρίζα  marshmallow root ή τσάι από ρίζα ραβέντι
8. Τρώτε τουλάχιστον τρεις από τις ακόλουθες τροφές: Σκόρδο, σπανάκι, λάχανα, τζίντζερ ,μύρτιλλα ή μπρόκολο.
9. Τρώτε ώριμα  πλούσια σε πηκτίνη οργανικά μήλα- είναι γεμάτα από δέσμες πηκτίνης ικανές να μας απαλλάξουν από τις τοξίνες.
10.Τρώτε φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα. Είναι δώρα της φύσης για την υγεία του σώματος μας και είναι γεμάτα με βιταμίνες και μέταλλα.
11.Πίνετε 120-240 ml αυθεντικό χυμό aloe vera barbandensis miller .Είναι δυνατό αντιοξειδωτικό και με τα 200 ενεργά θρεπτικά του στοιχεία, δίνει υγεία σε όλο τον οργανισμό μας
12.Να γυμνάζεστε τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα. Η Σωματική άσκηση συνοδεύετε πάντα από τη φυσική διαδικασία της εφίδρωσης. Λάβετε υπόψη σας ότι η εφίδρωση αποτελεί αποτοξίνωση σε υγρή μορφή.

13. Χαμογελάτε. Βρείτε κάποιο λόγο να είσθε θετικοί και σε καλή διάθεση. Το γέλιο είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο.

ΜΙΧAΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ:

Η υγιεινή διατροφή είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιλογή.Η υγεία μας είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την αφήνουμε στα χέρια τρίτων
Μείνετε συντονισμένου με το ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  1. Γραφτείτε με το email σας (πάνω αριστερά), για να λαμβάνετε και μήνυμα για κάθε νέα δημοσίευση
  2. Γραφτείτε στο newsletter μας και θα λαμβάνετε σημαντικά νέα, ειδήσεις και συμβουλές φυσικής υγείας. Με την εγγραφή σας θα λάβετε την έκθεση SODA 101 FACTS που μιλά για τους κινδύνους των αναψυκτικών
  3. Στείλτε μας και εσείς κάποια άρθρα  σας, επώνυμα για να τα δημοσιεύσουμε mmavrovouniotis@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου